Una empresa catalana dedicada a la prestació de serveis mediambientals globals, dirigida al sector industrial i d’automoció

Qui som?

RECICLATGES 3 MARESME és una empresa catalana dedicada a la prestació de serveis mediambientals globals, dirigida al sector industrial i d’automoció.
R3M va néixer l’any 2010, una empresa especialitzada en oferir molt més que una gestió integral de residus, passant per un servei avançat d’assessorament mediambiental, recollida, transport i oferint solucions de reconducció i tractament. Arribant a ser una empresa altament competitiva en el sector mediambiental.

Som una empresa responsable dintre d’una activitat amb un alt risc ambiental. A més d’aplicar bones pràctiques de gestió, posem especial interès en transmetre un compromís envers la gestió responsable i el desenvolupament sostenible. Amb l’esforç continuat de tot el nostre equip, aconseguim satisfer les necessitats dels nostres clients donant un servei fiable i de qualitat.

RECICLATGES 3 MARESME està acreditada com empresa Gestora i Transportista de Residus per L’agència Catalana de Residus de Catalunya.

Codi Gestor. E-1192 i Codi Transportista T-2770.

R3M manté una actitud pro activa amb l’entorn i una comunicació constant amb els clients, per això marquem la diferència, oferim una solució global als nostres clients de manera que tota la gestió de residu de la seva empresa i gestió documental dels mateixos sigui gestionada de manera fàcil, còmode i eficaç.

• Compromís envers la gestió responsable i la difusió de bones pràctiques;
• Seguretat de compliment amb la normativa vigent;
• Innovació a partir d’una comunicació constant amb els clients;
• Comoditat de portar un registre informatitzat;
• Professionalitat que aporta qualitat als seus clients;