Perquè R3M?

La X de la quëstió 11 anys ens avalen i ens han donat la recepta per assegurar la millor gestió pels nostres clients, vols saber-ne més?

Solicita informació

Perquè R3M?

Som una empresa de servei catalana dedicada a la gestió mediambiental industrial, especialitzada en el sector d’automoció.

Des de 2010 fins avui, hem posat totes les nostres forces en dissenyar un pla de gestió Integral de residus sostenible, actualitzat, competent i fet a mida per a tots els perfils de client del sector automobilístic.

Diferenciant-nos de la resta d’empreses que tan sols ofereixen un pla de gestió i transport, R3M ha anat més enllà, creant un suport i un assessorament mediambiental per als nostres clients.

Promovent sempre el tracte personal i proper, hem aconseguit posicionar-nos al llarg dels anys, com una empresa altament competitiva en el sector.

A més d’aplicar bones pràctiques de gestió, posem especial interès a transmetre un compromís envers la gestió responsable i el desenvolupament sostenible. Amb l’esforç continuat de tot el nostre equip, aconsegueix satisfer les necessitats dels nostres clients donant un servei fiable i de qualitat.

RECICLATGES 3 MARESME està acreditada com empresa Gestora i Transportista de Residus per L’agència Catalana de Residus de Catalunya.

Codi Gestor. E-1731.17 i Codi Transportista T-8437.

R3M manté una actitud pro activa amb l’entorn i una comunicació constant amb els clients… per això marquem la diferència, oferim una solució global als nostres clients de manera que tota la gestió de residu de la seva empresa i gestió documental dels mateixos sigui gestionada de manera fàcil, còmode i eficaç.

 

   • Compromís envers la gestió responsable i la difusió de bones pràctiques;
   • Seguretat de compliment amb la normativa vigent;
   • Innovació a partir d’una comunicació constant amb els clients;
   • Comoditat de portar un registre informatitzat;
   • Professionalitat que aporta qualitat als seus clients;

 

“Tothom recull pero no tothom gestiona”